Senior Adviseur Corporate Communicatie

Solliciteer nu

Senior Adviseur Corporate Communicatie

Bij Coopr zijn we op zoek naar een Senior Adviseur Corporate Communicatie om ons team te komen versterken.
Full-time · Rotterdam

Over de rol

Als Senior Consultant Corporate Communicatie ben jij dé vertrouwde adviseur en kritische vriend voor onze opdrachtgevers. Onze (toekomstige en huidige) opdrachtgevers worden geconfronteerd met uitdagingen waar zowel de business als de communicatiediscipline antwoorden op moeten geven. Denk aan onderwerpen zoals duurzaamheid, diversiteit, corporate governance en modern leiderschap. Wat onze opdrachtgevers gemeen hebben is dat ze vooruit wíllen. Jij kunt als adviseur dus ook daadwerkelijk een positief verschil maken! Niet alleen bij onze opdrachtgevers maar ook zeker in de ontwikkeling van proposities en producten voor onze corporate expertise. We staan dan ook zeker open voor mensen die de overtuiging hebben dat ze deze practice willen leiden en verder ontwikkelen!

Bij Coopr werken we niet zomaar voor merken: we spelen Champions League en doen dat voor klanten die je dagelijks tegenkomt. In het nieuws, óf in je eigen leven. Denk aan adidas, Coca-Cola, Coolblue, LinkedIn en LEGO. Maar ook voor partijen die wellicht wat meer op de achtergrond bijdragen aan belangrijke transformaties zoals opdrachtgevers als Bindinc., Osborne Clarke en Cronos. Dit alles doe je bij een bureau met een unieke bedrijfscultuur waar vrijheid, fun en verantwoordelijkheid de kernwoorden zijn.

Ben jij de Senior Adviseur Corporate Communicatie die we zoeken?

 • Je hebt minimaal 8 jaar relevante ervaring op het gebied van corporate communicatie, liefst ook deels aan bureauzijde.

 • Je hebt een brede maatschappelijke belangstelling en je doorgrond de complexiteit bij opdrachtgevers snel.

 • Je bent nieuwsgierig en continu op zoek naar nieuwe informatie, prikkels en andere zaken waar je beter van wordt.

 • Je kunt teams goed motiveren en laten shinen.

 • Je neemt graag verantwoordelijkheid en initiatief.

What's in it for you ?

 • Uiteraard een goed salaris.

 • We gaan op een moderne manier met werktijden en de werkplaats om. We vinden de vibe op kantoor zeer belangrijk om van elkaar te leren en elkaar te inspireren, we leven wel in 2022. De meeste mensen binnen Coopr hanteren het 3-2 principe.

 • We doorleven het ‘work hard, play hard’ principe. Champions League spelen, vraagt om 100% inzet, maar er moet ook ruimte zijn voor ontspanning, daarom hebben we bijvoorbeeld geen max op het aantal vakantiedagen.

 • De vrijheid om aan je eigen profiel te werken en je uit te spreken. 

 • Een ruime mobiliteitsvergoeding en een pensioenregeling.

 • ‘Must haves’ van de zaak, zoals een Macbook en een iPhone.

 • Leren en samenwerken met de andere agencies die binnen het Candid-platform aanwezig zijn.

Word jij onze Senior Consultant Corporate Communicatie?

Bij Coopr moedigen we actief een diverse en inclusieve werkomgeving aan waarin werknemers hun individualiteit wordt gevierd, en implementeren we dit in beleid en cultuur. Juist omdat wij als Coopr de verbindende factor tussen maatschappij en merken willen zijn. We behandelen elke sollicitatie gelijk ongeacht nationaliteit, etnische achtergrond, huidskleur, religie, invaliditeit, sekse, seksualiteit of genderidentiteit. Anoniem solliciteren zonder NAW-gegevens en/of foto wordt dan ook gewaardeerd. Heb jij tips over hoe deze vacature inclusiever kan? We horen je graag.

Misschien heb je nog vragen over deze vacature, wil je zeker weten of het écht zo leuk is om bij Coopr te werken of wil je gewoon even sparren. Stuur dan even een berichtje naar jos@coopr.nl of bel even via 06 - 116 02 616. Klaar om te solliciteren? Klik op de knop onderaan deze pagina!

Ook nog goed om te weten: we zijn onlangs onderdeel geworden van Platform Candid, wat dat betekent lees je hier.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Senior Adviseur Corporate Communicatie? Dan horen we graag van je!