Senior Account Executive

Solliciteer nu

Senior Account Executive

Bij Coopr zijn we op zoek naar een Senior Adviseur Corporate Communicatie om ons team te komen versterken.
Full-time · Antwerpen

Over de rol

Als Senior Account Executive bij Coopr ben je hét dagelijkse aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent medeverantwoordelijk voor het bedenken, pitchen en uitvoeren van uiteenlopende campagnes. Oftewel: je bent de schakel tussen plan en executie. Denk hierbij aan Paid, Earned, Rented en Owned. Je bent dus ook aan zet voor een feilloze executie.

Bij Coopr werken we niet zomaar voor merken: we spelen Champions League en doen dat voor klanten die je dagelijks tegenkomt. In het nieuws, óf in je eigen leven. Denk aan Eurostar, LinkedIn, Lenovo en Stad Antwerpen. Dat doe je bij een bureau met een unieke bedrijfscultuur waar vrijheid, fun en verantwoordelijkheid de kernwoorden zijn.

What's in it for you?

Los van het feit dat je natuurlijk gewoon een goed salaris krijgt, is er een aantal andere zaken die we belangrijk vinden om terug te geven aan jou:
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken. Veel van onze collega’s hanteren de verdeling 3/2.
 • We doorleven het ‘work hard, play hard’ principe. Champions League spelen, vraagt om 100% inzet, maar er moet ook ruimte zijn voor ontspanning, daarom hebben we bijvoorbeeld onbeperkt aantal vakantiedagen.
 • De vrijheid om aan je eigen profiel te werken en je vakkennis bij te schaven door bijvoorbeeld te bloggen en events te bezoeken. Wat belangrijk is om te kunnen floreren, is een fijne gemeenschappelijke cultuur. Daar besteden we veel aandacht aan en daarom mogen we onszelf officieel Great Place to Work noemen. Daarnaast krijg je bij ons de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen als PR professional en adviseur.
 • ‘Must haves’ van de zaak, zoals een Macbook.

Ben jij de Senior Account Executive die we zoeken?

We zoeken:

 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring op het gebied van pr & communicatie, liefst aan bureauzijde.
 • Je neemt graag verantwoordelijkheid en initiatief.
 • Je kunt goed werken met deadlines en (soms) druk.
 • Je hebt een waardevol medianetwerk en interesse om dit netwerk verder uit te breiden.
 • Je werkt graag samen.
 • Je bent nieuwsgierig en continu op zoek naar nieuwe informatie, prikkels en andere zaken waar je beter van wordt.
 • Je volgt ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet.
 • Je hebt een goede, scherpe pen.
 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands, Frans en Engels, zowel geschreven als gesproken.
Dit lijstje hoef je natuurlijk niet volledig af te vinken, we zijn vooral benieuwd naar wat jij komt brengen en hoe dat past binnen Coopr. 

Word jij onze Senior Account Executive?

Bij Coopr moedigen we actief een diverse en inclusieve werkomgeving aan waarin werknemers hun individualiteit wordt gevierd, en implementeren we dit in beleid en cultuur. Juist omdat wij als Coopr de verbindende factor tussen maatschappij en merken willen zijn. We behandelen elke sollicitatie gelijk ongeacht nationaliteit, etnische achtergrond, huidskleur, religie, invaliditeit, sekse, seksualiteit of genderidentiteit. Anoniem solliciteren zonder NAW-gegevens en/of foto wordt dan ook gewaardeerd. Heb jij tips over hoe deze vacature inclusiever kan? We horen je graag.

Misschien heb je nog vragen over deze vacature, wil je zeker weten of het écht zo leuk is om bij Coopr te werken of wil je gewoon even sparren. Stuur dan even een berichtje naar jos@coopr.nl of bel even via 06 - 116 02 616. Klaar om te solliciteren? Klik op de knop onderaan deze pagina!

Ook nog goed om te weten: we zijn onlangs onderdeel geworden van Platform Candid, wat dat betekent lees je hier.

Alvast kennismaken?
Ontmoet hier alvast je eventuele toekomstige collega's en check de Coopr-Insta voor al onze avonturen! En ben je benieuwd waar we de afgelopen tijd zoal aan hebben gewerkt? Bekijk onze showreel!

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Senior Adviseur Corporate Communicatie? Dan horen we graag van je!