HR Manager

Solliciteer nu

HR Manager

Bij Coopr zijn we op zoek naar een HR Manager om ons team te komen versterken.

Part-time · Rotterdam/ Amsterdam

Vanaf 1 oktober zal PR Bureau Coopr onderdeel worden van Brand Potential Benelux. Daarmee wordt Brand Potential een Full Service Brand Agency waarbij het draait om hoe een merk zich in de wereld presenteert, met een focus op merkidentiteit, merkexpressie, storytelling en merkreputatie. Bij Brand Potential Benelux werken we niet zomaar voor merken; we spelen Champions League en doen dat voor klanten die je dagelijks tegenkomt. Denk aan iconische merken zoals adidas, Albert Heijn, Coca-Cola, Coolblue, LinkedIn en LEGO. We zijn een dynamisch bureau met een unieke bedrijfscultuur waar vrijheid, plezier en verantwoordelijkheid centraal staan. Bij Brand Potential Benelux werken in totaal zo’n vijftig mensen, verdeeld over vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. De standplaats voor deze functie is bespreekbaar en kan zowel Amsterdam, Rotterdam of Antwerpen zijn, waarbij het wel de bedoeling is dat er kruisbestuiving tussen deze vestigingen plaatsvindt.

Over de rol

Als HR-Manager bij Brand Potential Benelux ben je het empathische aanspreekpunt voor onze collega’s en zorg je voor een gestroomlijnde HR-operatie. Je begrijpt de dynamiek van de bureauwereld en vindt het leuk om voornamelijk op de locaties Amsterdam en Rotterdam aanwezig te zijn, maar je maakt ook af en toe een uitstapje naar Antwerpen.

De functie behelst in ieder geval alles wat er qua back-office nodig is voor een gestroomlijnde HR-operatie. Daarnaast ben je een luisterend oor en een gesprekspartner voor de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Je ondersteunt het managementteam met administratieve taken, recruitment, onboarding, en personeelsbeheer. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling en uitvoering van HR-beleid en -projecten.

Ben jij de HR-Manager die we zoeken?

We zoeken iemand voor 24 uur per week met:

  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in een HR-rol, bij voorkeur binnen een bureauomgeving.

  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

  • Empathisch vermogen en goede luistervaardigheden.

  • Sterke organisatorische vaardigheden en een oog voor detail.

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om samen te werken met verschillende teams.

  • Proactieve houding en probleemoplossend vermogen.

What's in it for you?

Naast een goed salaris bieden wij:

  • Een plek in het bruisende hart van de creatieve industrie.

  • Een cultuur waarin hard werken en ontspanning hand in hand gaan.

  • De vrijheid om aan je eigen ontwikkeling te werken en je HR-kennis bij te spijkeren door bijvoorbeeld trainingen en seminars te volgen.

  • Een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als HR Manager? Dan horen we graag van je!