Finance Manager

Solliciteer nu

Finance Manager

Bij Coopr zijn we op zoek naar een Finance Manager om ons team te komen versterken.
Full-time / Part-time · Rotterdam/ Amsterdam

Vanaf 1 oktober zal PR Bureau Coopr onderdeel worden van Brand Potential Benelux. Daarmee wordt Brand Potential een Full Service Brand Agency waarbij het draait om hoe een merk zich in de wereld presenteert, met een focus op merkidentiteit, merkexpressie, storytelling een merkreputatie.
Bij Brand Potential Benelux werken we niet zomaar voor merken; we spelen Champions League en doen dat voor klanten die je dagelijks tegenkomt. Denk aan iconische merken zoals adidas, Albert Heijn, Coca-Cola, Coolblue, LinkedIn en LEGO. We zijn een dynamisch bureau met een unieke bedrijfscultuur waar vrijheid, plezier en verantwoordelijkheid centraal staan.
Bij Brand Potential Benelux werken in total zo’n vijftig mensen, verdeeld over vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. De standplaats voor deze functie is bespreekbaar en kan zowel Amsterdam, Rotterdam of Antwerpen zijn, waarbij het wel de bedoeling is dat er kruisbestuiving tussen deze vestigingen plaatsvindt.

Over de rol

Als Finance Manager bij Brand Potential Benelux ben je samen met een senior administratief manager verantwoordelijk voor een kloppende en transparante administratie. Je speelt een cruciale rol in de financiële planning van de commerciële tak van ons bureau. Je zorgt voor een juiste inrichting van de projectadministratie en verschillende businessmodellen zoals retainers, projectklanten, en uurtje-factuurtje op nacalculatie. Daarnaast beheer je de financiële rapportages en analyses die bijdragen aan de strategische beslissingen van ons managementteam.

We zoeken iemand met:

  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in een financiële rol, bij voorkeur binnen een bureauomgeving.

  • Ervaring met Netsuite is een harde eis; ervaring met Teamleader Orbit is een pré.

  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

  • Sterke analytische vaardigheden en een oog voor detail.

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om samen te werken met verschillende teams, waaronder klantverantwoordelijken en de Finance-organisatie van de Brand Potential groep.

  • Proactieve houding en probleemoplossend vermogen.

What's in it for you?

Naast een goed salaris bieden wij:

  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels thuis te werken. Veel van onze collega's hanteren de verdeling 3/2.

  • Een cultuur waarin hard werken en ontspanning hand in hand gaan.

  • De vrijheid om aan je eigen ontwikkeling te werken en je financiële kennis bij te spijkeren door bijvoorbeeld trainingen en seminars te volgen.

  • Een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Finance Manager? Dan horen we graag van je!